VARFÖR HOMESTYLING?

Homestyling förhöjer bostadens visuella uttryck och visar på bostadens fulla potential. Vi hjälper er att skapa de bästa förutsättningarna för att ni ska lyckas med bostadsförsäljningen

Vi på Sthlm Rooms har lång erfarenhet av homestyling och vi samarbetar med ett antal mäklarbyråer runt om i Storstockholm. Våra uppdragsgivare består av fastighetsmäklare, fastighetsföretag och privatpersoner.

HELSTYLING

Har ni en tom bostad eller behöver byta ut befintligt möblemang möblerar vi upp och stylar objektet från grunden. Samtliga rum inreds och stylas med möbler, textilier, tavlor, dekoration, belysning, växter m.m.

MEDELSTYLING

För att få fram bostadens fulla potential möbleras bostaden om, vi adderar kuddar, textilier, belysning, växter, tavlor, detaljer och lägger till och byter ut mindre möbler beroende på vad som förhöjer intrycket av din bostad.

STYLINGKONSULTATION

Vill du utföra stylingen själv och behöver ett bollplank? Boka en stylingkonsultation. Vi går igenom din bostad tillsammans med dig för att du själv ska kunna styla inför fotografering.